Onze merken

Bio-base(d)

Ontdek duurzaamheid en milieuvriendelijk ondernemen met onze Bio-Base(d)® afvalzakken, een essentiële keuze voor organisaties die waarde hechten aan een groen bedrijfsbeleid. Deze afvalzakken zijn niet alleen onmisbaar in het dagelijks bedrijfsleven, maar vormen ook een krachtige stap richting een duurzamere toekomst.

Geproduceerd op basis van maar liefst 85% suikerriet, bieden onze Bio-Base(d)® afvalzakken aanzienlijke voordelen voor het milieu. Niet alleen leidt het gebruik van suikerriet tot een aanzienlijke vermindering van CO²-uitstoot, maar het draagt ook bij aan een CO²-opname die 1,3 keer het gewicht van de zak bedraagt. Het afvalproduct van de suikerrietplant wordt verder hergebruikt voor andere producten, waardoor een circulaire benadering van grondstoffen wordt gestimuleerd.

Wil je jouw CO²-voordeel berekenen? Gebruik dan de knop hieronder en ontdek de positieve impact van jouw keuze voor Bio-Base(d)® afvalzakken op het milieu.
Lees meer

Premium Gold Label - 100% Compostable Bags

Alle zakken die onder het merk Premium Gold Label Compostable® vallen zijn gemaakt van composteerbare materialen en hebben dezelfde kwaliteit als onze andere zakken. Als je bedrijf zich meer bezighoudt met duurzaamheid zijn deze zakken de beste optie voor jou.
Lees meer

Premium Gold Label - Certified Prime Recycled

Ontdek onze Premium Gold Label - Gecertificeerde Prime Recycled zakken, vervaardigd uit PCR (Post-Consumer Recycled materiaal), het meest hoogwaardige gerecyclede materiaal. Deze zakken combineren duurzaamheid en milieuvriendelijkheid dankzij het gebruikte gerecyclede materiaal.
Lees meer

Premium Gold Label - Certified Prime PE-Bags

De Premium Gold Label – Certified Prime PE-Bags zijn 100% gemaakt van nieuw materiaal (HDPE/LDPE), waardoor deze afvalzakken van hoogwaardige kwaliteit zijn. Door de hoogwaardige kwaliteit van deze afvalzakken zijn ze makkelijk te recyclen en daarom duurzaam.
Lees meer

Premium Gold Label - Food save BRC

De Premium Gold Label – Food Save BRC zakken zijn BRC-IOP gecertificeerd, dit houdt in dat de zakken voedselveilig zijn. De zakken zijn gemaakt van nieuw materiaal, waardoor deze ook goed te recyclen zijn.
Lees meer

Contact

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Of een afspraak maken met één van onze productadviseurs?Neem dan contact met ons op!
Base Packaging BV
Nieuweweg 10
2675 BC Honselersdijk

KvK nr. 62516868
BTW nr. NL854848733B01
Of wilt u meteen een product bestellen? Stuur dan uw order naar info@basepackaging.nl.
Vraag offerte aan
Bel mij terug