Base Packaging

Welkom bij Base Packaging; jouw totaalleverancier van hoogwaardige (afval)zakken en duurzame oplossingen! Als specialist in afvalbeheer en verpakkingen streven wij ernaar om jou de beste producten en professioneel advies te bieden. Of het nu gaat om afvalzakken, pedaalemmerzakken, containerzakken, composteerbare zakken, Bio-Base(d)® zakken, of voedselveilige zakken met BRC-certificaat, wij hebben het allemaal onder ons Premium Gold Label®. Onze toewijding aan kwaliteit, ondersteund door ervaren specialisten, stelt ons in staat om snel uit voorraad een breed assortiment zakken te leveren. Bij Base Packaging draait alles om jou, onze gewaardeerde klant. Laten we samen streven naar een schonere, georganiseerde en duurzame toekomst.

Maatwerk

Zakken in een bepaalde kleur of een aparte afmeting?

Ben je op zoek naar specifieke oplossingen voor jou afvalstroom? Naast ons standaard assortiment bieden wij diverse mogelijkheden voor maatwerk afvalzakken om jou afvalstroom te optimaliseren. Door ons uitgebreide netwerk en specialistische kennis van ons team helpen we je graag om de perfecte afvalzak te ontwikkelen. Bij Base Packaging gaan we een stapje verder en worden jouw wensen realiteit.

We begrijpen namelijk dat iedereen unieke behoeftes heeft en streven ernaar om aan die behoeften te voldoen. Wil je dat je zakken perfect passen bij jouw persoonlijke stijl en uitstraling? Ook dat is mogelijk. Er zijn verschillende kleuropties voor alle zakken en je hebt zelfs de keuze om je eigen logo erop te laten bedrukken. Op die manier kun je een persoonlijk tintje toevoegen en je zakken helemaal eigen maken.

Neem snel contact met ons op dan gaan we aan de slag om de perfecte zak voor je te ontwikkelen.

Transport en Magazijn

Bij Base Packaging streven we ernaar om niet alleen uit te blinken in de kwaliteit van onze producten, maar ook in onze inzet voor duurzaamheid en energie-efficiëntie, van ons bedrijfspand tot aan je levering. Ons pand is niet zomaar een gebouw; het ademt duurzaamheid met zonnepanelen op het dak die hernieuwbare energie opwekken. In het magazijn zorgen slimme bewegingssensoren ervoor dat verlichting alleen wordt gebruikt waar en wanneer dat nodig is, waardoor we energie besparen zonder in te leveren op efficiëntie.

Maar onze toewijding aan duurzaamheid beperkt zich niet tot het bedrijfspand. Onze vertegenwoordigers kiezen voor hybride auto's, waardoor hun bezoeken naar jou niet alleen professioneel maar ook milieuvriendelijk zijn. We begrijpen dat duurzaamheid niet stopt bij de voordeur, en daarom gaan we nog een stap verder in onze logistieke processen. Ons wagenpark bestaat uit elektrische steekwagens en moderne vrachtwagens met minimale CO2-uitstoot.

Zo zijn we dagelijks bezig met ons steentje bij te dragen aan een duurzamere toekomst. Als je kiest voor één van onze hoogwaardige producten draag je hier aan bij. Dus waar wacht je nog op? bestel nu je zakken!

Contact

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Of een afspraak maken met één van onze productadviseurs?Neem dan contact met ons op!
Base Packaging BV
Nieuweweg 10
2675 BC Honselersdijk

KvK nr. 62516868
BTW nr. NL854848733B01
Of wilt u meteen een product bestellen? Stuur dan uw order naar info@basepackaging.nl.
Vraag offerte aan
Bel mij terug