CO² Calculator

De CO² calculator maakt voor jou en jouw klanten inzichtelijk welke hoeveelheid CO² er wordt uitgestoten op basis van maatvoering, dikte en aantal stuks/verbruik per jaar. Deze vraag word direct beantwoord; bij de uitkomst van de CO² calculator krijgt je direct inzichtelijk hoeveel je momenteel uitstoot aan CO2 én de CO2 die je in neemt bij gebruik van onze Bio-Base(d)® zakken. Tot slot maken wij inzichtelijk welke CO² winst je in totaal bereikt door over te stappen naar Bio-Base(d)® plastics. Je zult verbaasd zijn van de uitkomst!

Je kunt de CO² calculator altijd gebruiken bij je gesprek met jouw klant; bezoek samen met jouw klant onze website en vul de gegevens in en maak direct en op locatie inzichtelijk hoeveel je klant aan CO² uitstoot en hoeveel milieuwinst er valt te behalen; een handige verkoop “tool” voor al je verkoop medewerkers en adviseurs!
Bereken uw milieuwinst bij gebruik van Biobase(d) zakken
CM
CM
MY
Soort polyethyleen
Per jaar
Milieuwinst bij gebruik van BioBase(d) zakken
Niet uitgestoten CO² per jaar (KG)
CO² oogst (KG)
Totale CO² / Milieuwinst (KG)

Contact

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Of een afspraak maken met één van onze productadviseurs?Neem dan contact met ons op!
Base Packaging BV
Nieuweweg 10
2675 BC Honselersdijk

KvK nr. 62516868
BTW nr. NL854848733B01
Of wilt u meteen een product bestellen? Stuur dan uw order naar info@basepackaging.nl.
Vraag offerte aan
Bel mij terug