Disclaimer

Deze disclaimer is van toepassing op de website [www.basepackaging.nl] (hierna te noemen "de website"). Door de website te gebruiken, ga je akkoord met de voorwaarden van deze disclaimer.

Algemeen:

De informatie op de website is bedoeld voor algemene informatiedoeleinden. Hoewel we ernaar streven om nauwkeurige en actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat de informatie volledig, accuraat of up-to-date is.


Geen garanties:

De informatie op de website wordt geleverd zonder enige vorm van garantie, expliciet of impliciet. Er worden geen garanties gegeven met betrekking tot de beschikbaarheid, nauwkeurigheid, betrouwbaarheid of geschiktheid van de informatie op de website voor een bepaald doel.


Externe links:

De website kan links bevatten naar externe websites waarover wij geen controle hebben. We zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van externe websites waarnaar wordt gelinkt, en het plaatsen van dergelijke links impliceert geen goedkeuring van de inhoud.


Gebruik op eigen risico:

Het gebruik van de website is geheel op eigen risico. Wij zijn niet aansprakelijk voor enig verlies of schade, direct of indirect, voortvloeiend uit het gebruik van de website of de informatie die erop wordt verstrekt.


Wijzigingen in de disclaimer:

We behouden ons het recht voor om deze disclaimer op elk moment te wijzigen. Het is jouw verantwoordelijkheid om regelmatig de disclaimer te controleren op updates.


Contact:

Als je vragen hebt over deze disclaimer, neem dan contact met ons op via info@basepackaging.nl.

Contact

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Of een afspraak maken met één van onze productadviseurs?Neem dan contact met ons op!
Base Packaging BV
Nieuweweg 10
2675 BC Honselersdijk

KvK nr. 62516868
BTW nr. NL854848733B01
Of wilt u meteen een product bestellen? Stuur dan uw order naar info@basepackaging.nl.
Vraag offerte aan
Bel mij terug