HOERA! BASE PACKAGING BESTAAT 12,5 JAAR!

Base Packaging viert 12,5 jarig jubileum!
Een mooie mijlpaal voor ons mooie bedrijf!

Het begon in een klein loods als eenmanszaak en is in de tussenliggende tijd uitgegroeid tot een toonaangevende specialist in vuilniszakken.

Inmiddels heeft Base Packaging een bevlogen en enthousiast team met medewerkers die zich elke dag inzetten om een mooi product neer te zetten voor onze klanten.
Vanuit ons DC met meer dan 12.000 pallet plaatsen leveren wij dagelijks met eigen vervoer onze kwaliteitsproducten door geheel de Benelux.

Het succes zit in de details; kennis van zaken, afspraken nakomen, kwaliteit leveren, een goed advies en vooral heel veel plezier hebben in wat je elke dag doet!

Wij zijn dan ook super trots op alle successen die wij de afgelopen jaren samen hebben behaalt en willen iedereen middels deze weg  bedanken die op een of andere wijze voor een positieve bijdrage heeft gezorgd!

Al onze trouwe klanten willen wij ook ook bedanken voor het gestelde vertrouwen van afgelopen 12,5 jaar. Wij kijken er samen met ons mooie team naar uit om jullie de komende jaren nog met veel kunde en enthousiasme bij te staan bij elk (bio) zakken vraagstuk.
Base Packaging too good to waste!

Contact

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Of een afspraak maken met één van onze productadviseurs?Neem dan contact met ons op!
Base Packaging BV
+ 31 (0) 174 671 088
Of wilt u meteen een product bestellen? Stuur dan uw order naar info@basepackaging.nl.
Vraag offerte aan
Bel mij terug